Περιοδεία σε 38 πόλεις ανακοίνωσαν οι τέσσερις φορές νικητές των βραβείων Grammy

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Περιοδεία σε 38 πόλεις των ΗΠΑ ανακοίνωσαν οι τέσσερις φορές νικητές των βραβείων Grammy, Doobie Brothers. Το συγκρότημα θα ξεκινήσει από το Σιάτλ και το αμφιθέατρο White River στις 15 Ιουνίου συνεχίζοντας τις εμφανίσεις τους σε Ατλάντα, Ντάλας, Χιούστον, Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη στο Madison Square Garden στις 7 Αυγούστου 2024, πριν ρίξει αυλαία στο Salt Lake City στο Αμφιθέατρο USANA στις 30 του ίδιου μήνα.

Με τους Doobie Brothers θα εμφανιστούν οι επίσης, βραβευμένοι με Grammy καλλιτέχνες Robert Cray και Steve Winwood σε διάφορες ημερομηνίες. Ο  Cray και η μπάντα του περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο από το 1974, και ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Steve Winwood έχει συνθέσει αμέτρητες επιτυχίες τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων των “Higher Love”, “Valerie” και “Back In The High Life Again».

To συγκρότημα – θρύλος έχει πουλήσει σχεδόν 50 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Πέντε σινγκλ έχουν ανέβει στο Top 10, 16 επιτυχίες τους στο Top 40, έχουν τρία πολυπλατινένια και επτά πλατινένια άλμπουμ, 14 χρυσά και έναν διαμαντένιο δίσκο (“Best Of The Doobies” του 1976) .

 

 

Φωτογραφία: independent.co.uk