Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν οι Metallica

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Το Ίδρυμα «All Within My Hands» του συγκροτήματος δωρίζει το ποσό των 250.000 $ ενισχύοντας τις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία. Η εκτιμώμενη οικονομική ζημιά ξεπερνά τα 84 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το ίδρυμα All Within My Hands συνεισφέρει επιχορηγήσεις 125.000 δολαρίων στο Direct Relief και το World Central Kitchen για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της τόσο αναγκαίας ιατρικής βοήθειας και της προσφοράς γευμάτων.

Το All Within My Hands έχει μόνιμη συνεργασία με αυτούς τους οργανισμούς λόγω της δυνατότητας που έχουν να φτάσουν στην πηγή της καταστροφής και να παρέχουν βοήθεια στις πληγείσες κοινότητες.

Η Direct Relief ανταποκρίνεται ενεργά στην κρίση μέσω του δικτύου περιφερειακών συνεργατών της στον τομέα της υγείας. Ο οργανισμός παρέχει ιατρικές προμήθειες — με πάνω από 22 τόνους να έχουν ήδη διατεθεί — όπως ιατρικά πακέτα έκτακτης ανάγκης, αντιβιοτικά, καρδιαγγειακά φάρμακα, αναλγητικά, κιτ προσωπικής υγιεινής και άλλα. Η World Central Kitchen διανέμει γεύματα μέσα σε λίγες ώρες από την καταστροφή.

 

 

Φωτογραφία: Facebook