Στην αναζήτηση νέας δισκογραφικής εταιρείας βρίσκεται ο πρώην κιθαρίστας των Mötley Crüe...

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Στην αναζήτηση νέας δισκογραφικής εταιρείας η οποία θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο πρώτο του σόλο άλμπουμ βρίσκεται ο πρώην κιθαρίστας των Mötley Crüe, Μick Mars.

O τίτλος του, όπως είπε στο περιοδικό Rolling Stone, είναι “Another Side Of Mars”.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα τραγούδια, «Broken On The Inside», «Alone», «Lonely In Your Grave», «Loyal To The Lie», «Decay», «Fear», «Memories» και «Erased».
Ο Mars είπε, ότι δε σκοπεύει να κάνει περιοδεία για να υποστηρίξει το επερχόμενο LP λέγοντας ότι τελείωσε με τις περιοδείες. “Αν κάποιος θέλει μια εμφάνιση ή μερικές βραδιές, πιθανότατα θα το έκανα. Αλλά όλα αυτά με τα ταξίδια και τα αεροπλάνα… τα έχω ξεπεράσει” είπε.

Ο κιθαρίστας αποκάλυψε επίσης, ότι πρόσφατα πούλησε το μερίδιό του από τα δικαιώματα του καταλόγου των Crüe. «Η συμφωνία μόλις οριστικοποιήθηκε», είπε στο Rolling Stone. «Τώρα μπορώ να χαλαρώσω και να μην ανησυχώ για τίποτα, αφού, όπως είπα, μάλλον πρόκειται να ζήσω άλλα επτά ή οκτώ χρόνια».

Όταν ρωτήθηκε πώς ξέρει ότι δε θα ζήσει περισσότερο από οκτώ χρόνια, ο 71χρονος είπε: “Είμαι αρκετά μεγάλος, φίλε. Δεν πρόκειται να ζήσω μέχρι τα 85 ή τα 90, απλά έχω ένα συναίσθημα».

 

 

 

Φωτογραφία: rockman.no