Το πρώτο σόλο σινγκλ του θα κυκλοφορήσει ο πρώην κιθαρίστας των Mötley Crüe

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Το πρώτο σόλο σινγκλ του θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου ο πρώην κιθαρίστας των Mötley Crüe, Mick Mars. Το κομμάτι που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη,  θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 30 Οκτωβρίου μέσω του “Trunk Nation With Eddie Trunk” του SiriusXM.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Mars ανήρτησε ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης 13 ημερών, ενώ παράλληλα, ο οικοδεσπότης του “Trunk Nation” Eddie Trunk ανακοίνωνε την παγκόσμια πρεμιέρα του πρώτου σόλο τραγουδιού του θρυλικού κιθαρίστα.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο Mars είχε αναφέρει μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone ότι αναζητούσε μια δισκογραφική εταιρεία για να κυκλοφορήσει το επερχόμενο ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του, “Another Side Of Mars”.
Τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο CD, το οποίο περιγράφεται από τον συγγραφέα του Rolling Stone, Andy Greene ως «πιο σκοτεινό και πιο επιθετικό από οτιδήποτε άλλο στον κατάλογο των Crüe», είναι τα: «Broken On The Inside», «Alone», «Lonely In Your Grave», «Loyal To The Lie», «Decay», «Fear», «Memories» και «Erased».

 

 

 

Φωτογραφία: guitar.com