Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

“Vagabonds, Virgins & Misfits” είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσουν στις 14 Ιουνίου ο Mike Campbell και οι Dirty Knobs. Στο LP συμμετέχουν οι Graham Nash, Lucinda Williams, Chris Stapleton και ο πρώην συμπαίκτης του από το συγκρότημα Tom Petty and the Heartbreakers, Benmont Tench.
Αυτό είναι το τρίτο άλμπουμ των Knobs, αλλά σύμφωνα με τον Campbell, πολλά από τα τραγούδια του βρίσκονταν στο αρχείο του εδώ και χρόνια.

Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ, “Dare to Dream”, με τον Nash, το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στο Church Studio στην Tulsa της Οκλαχόμα.«Ο Nash το έκανε να ακούγεται λίγο σαν τoυς Hollies στα φωνητικά» είπε ο Campbell και πρόσθεσε: «Πραγματικά σήκωσε το τραγούδι και ήταν απλά συγκινητικό να έχω τον ήρωά μου να τραγουδάει το τραγούδι μου».

Ο Campbell και οι Dirty Knobs θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία στις 21 Ιουνίου. Ο συνήθης ντράμερ τους, Matt Laug, δε θα είναι μαζί τους καθώς θα συμπληρώσει τον Phil Rudd στους AC/DC, αλλά στη θέση του θα είναι ένα άλλο πρώην μέλος των Heartbreaker, ο Steve Ferrone. Τα set list θα περιλαμβάνουν μουσική και από τα τρία άλμπουμ των Knobs, καθώς και κλασικά των Heartbreakers.

 

 

Φωτογραφία: twitter.com