«Το 100 τοις εκατό των κερδών μου θα πάει σε ευρωπαϊκές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων»

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Την πρώτη ευρωπαϊκή του περιοδεία εδώ και μια δεκαετία ανακοίνωσε για τον Σεπτέμβρη ο Moby προκειμένου να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πέμπτου του άλμπουμ «Play». Παράλληλα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ, ‘Always Centered At Night’.

«Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που έκανα περιοδεία, αλλά κάποιος μου θύμισε ότι το 2024 είναι η 25η επέτειος από την κυκλοφορία του «Play», οπότε, δεν ήταν η χειρότερη ιδέα να κάνω μια σύντομη ευρωπαϊκή περιοδεία για να το γιορτάσουμε», είπε σημειώνοντας ότι το set list θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από το «Play», αλλά και ένα σωρό αγαπημένα στο κοινό, όπως τα «Extreme Ways», «We Are All Made Of Stars», «When It’s Cold I’d Like to Die».

Ο Moby πρόσθεσε ακόμη: «Αυτό που κάνει την περιοδεία πιο συναρπαστική για μένα είναι ότι δε θα πληρωθώ. Το 100 τοις εκατό των κερδών μου θα πάει σε ευρωπαϊκές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων».
Το άλμπουμ «Play» κυκλοφόρησε το 1999 και περιέχει τα κλασικά τραγούδια «Porcelain», «Natural Blues» και «Why Does My Heart Feel So Bad?».

Έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχει κερδίσει διάφορα βραβεία και είναι το ηλεκτρονικό άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

 

 

Φωτογραφία: expresso.pt