Παράλληλα, ο πρώην frontman των Smiths σχεδιάζει δύο συναυλίες κι ενθαρρύνει τους θαυμαστές να παρακολουθούν τον ιστότοπό του

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Λεπτομέρειες για την επανέκδοση του live άλμπουμ του «Beethoven Was Deaf»,  από τη συναυλία του στο Παρίσι το 1993 έδωσε ο Morrissey. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 26 Ιουλίου, από τη Warner Records σε CD, μαύρο αλλά και πορτοκαλί βινύλιο.

Το άλμπουμ έφτασε αρχικά στο Νο.13 στην Αγγλία, αλλά δεν κυκλοφόρησε στις Η.Π.Α. Παράλληλα, ο πρώην frontman των Smiths σχεδιάζει δύο συναυλίες κι ενθαρρύνει τους θαυμαστές να παρακολουθούν τον ιστότοπό του για περισσότερες λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να κοινοποιηθούν σύντομα.

Τα νέα για το live άλμπουμ έρχονται μετά την είδηση στην αρχή της χρονιάς ότι ο Morrissey λόγω σωματικής εξάντλησης ακύρωσε μια σειρά εμφανίσεων στο Λος Άντζελες. Ο καλλιτέχνης αρχικά είχε προγραμματίσει δύο συναυλίες στην Καλιφόρνια για τον εορτασμό της 20ής επετείου του κλασικού άλμπουμ του 2004 «You Are The Quarry». Επίσης, ακύρωσε μια σειρά από εμφανίσεις στη Νότια Αμερική, οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο.

 

 

Φωτογραφία: examinerlive.co.uk