Η περιοδεία Love Earth ξεκίνησε στις 24 Απριλίου στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Ο Neil Young και οι Crazy Horse ανακοινώνουν την αναστολή της περιοδείας τους Love Earth λόγω ασθένειας.  «Κάποιοι από εμάς αρρώστησαν», αναφέρει η σχετική δήλωση η οποία συνέχισε ως εξής: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε κάποιες από τις ημερομηνίες που χάνουμε όσο περνάει ο καιρός όταν θα είμαστε έτοιμοι να ροκάρουμε ξανά!».

Και η δήλωση συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε κάνει ταξιδιωτικά σχέδια και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας. Η υγεία είναι #1. Θέλουμε να μείνουμε και να κάνουμε περισσότερα σόου και περισσότερα άλμπουμ για εσάς… και για εμάς.”

Οι συναυλίες του Ιουλίου σε όλο τον Καναδά και τις Δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες έχουν  ακυρωθεί, σύμφωνα με το Ticketmaster. Επιπλέον, και οι εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Ohana στο Dana Point της Καλιφόρνια και στο Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες έχουν επίσης αποσυρθεί.

Η περιοδεία Love Earth ξεκίνησε στις 24 Απριλίου στο Cal Coast Credit Union Open Air Theatre στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Ο κιθαρίστας των Crazy Horse, Nils Lofgren, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω της δέσμευσής του στον Bruce Springsteen και τους E Street Band με αποτέλεσμα τη θέση του να πάρει ο Micah Nelson.

 

 

Φωτογραφία: musictech.com