Οι Pretenders και ο Jonny Greenwood των Radiohead συνεργάζονται σε ένα νέο τραγούδι...

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Οι Pretenders και ο Jonny Greenwood των Radiohead συνεργάζονται σε ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Ο τίτλος του είναι «I Think About You Daily» και είναι το δεύτερο κομμάτι, μια συγκινητική μπαλάντα, από το άλμπουμ “Relentless” το οποίο αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον ταλαντούχο κιθαρίστα-κιμπορντίστα, η Chrissie Hynde είπε ότι οι Pretenders είναι μεγάλοι θαυμαστές του Greenwood. «Τον είδα στην πρεμιέρα του Phantom Thread (ο Greenwood έγραψε τη μουσική). Μιλήσαμε μετά και εκείνος εξέφρασε ενδιαφέρον να κάνουμε κάτι μια μέρα», είπε.

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της δημοφιλούς μουσικής και το συνεχές πάθος της για τη δημιουργία ήταν μια εμπνευσμένη εμπειρία από το πρώτο email μέχρι την τελευταία νότα της ηχογράφησης», είπε από την πλευρά του ο Greenwood για την Chrissie Hynde.

Το συγκρότημα ξεκίνησε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο από το φεστιβάλ The Great Escape στο Μπράιτον τον περασμένο μήνα παρουσιάζοντας live μερικά νέα τραγούδια όπως το «A Love» και το «Domestic Silence» από το «Relentless».

 

 

 

Φωτογραφία: uncut.co.uk