Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την πραγματική ιστορία των Nickelback

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Πρεμιέρα στην πλατφόρμα ροής VEEPS θα κάνει το ντοκιμαντέρ “Hate To Love: Nickelback”.  Το ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου αφηγείται την πραγματική ιστορία των Nickelback από το ταπεινό ξεκίνημά τους στην Αλμπέρτα, μέχρι την εκρηκτική παγκόσμια επιτυχία τους “How You Remind Me” το 2001 αλλά και τις άλλες επιτυχίες που έσπασαν ρεκόρ.  Το συγκρότημα μιλά για τη δημιουργία και την απίστευτη άνοδό του στην κορυφή τη δεκαετία του 2000, τα σχόλια στο διαδίκτυο αλλά και την απόφασή τους να επιστρέψουν μετά από ένα πενταετές διάλειμμα με έναν νέο δίσκο και μια εξαιρετικά επιτυχημένη νέα περιοδεία.

Οι Nickelback (Chad Kroeger, Ryan Peake, Mike Kroeger και Daniel Adair) έχουν χαρακτηριστεί από το Billboard ως το “πιο επιτυχημένο ροκ συγκρότημα της δεκαετίας” το 2009. Οι πωλήσεις τους παγκοσμίως, έχουν ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το τραγούδι “How You Remind Me” ονομάστηκε “Top Rock Song Of The Decade” και ήταν το Νο. 1 κομμάτι στο ραδιόφωνο των ΗΠΑ τη δεκαετία του 2000 σύμφωνα με τη Nielsen Soundscan.

Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα για τουλάχιστον δύο μήνες.

 

 

Φωτογραφία: musicrow.com