''Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Δεν είναι το τέλος της μπάντας''

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Το έβδομο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος, “Yesterwynde” κυκλοφόρησαν οι Nightwish. Πρόκειται για το 10 στούντιο άλμπουμ τους που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Human. :II: Nature”.

Ο κιμπορντίστας των Nightwish και βασικός τραγουδοποιός Tuomas Holopainen είπε σχετικά με το πρώτο σινγκλ από το “Yesterwynde”, ένα τραγούδι που ονομάζεται “Perfume Of The Timeless” τα εξής: “Όταν είχαμε την πρώτη συνάντηση με τους Nuclear Blast, μιλώντας για το νέο άλμπουμ και τα σινγκλ, τους είπα ότι το πρώτο single θα είναι ένα τραγούδι που ονομάζεται “Perfume Of The Timeless”. Διαρκεί οκτώμισι λεπτά και το ρεφρέν έρχεται στα 3:30».

Ο Holopainen αναφέρθηκε επίσης, στο γεγονός ότι οι Nightwish δεν έχουν ακόμη σχέδια να κάνουν περιοδεία για να υποστηρίξουν το “Yesterwynde”. Ερωτηθείς αν είναι περίεργο που μιλάμε για ένα άλμπουμ που, για πρώτη φορά, δε θα ακολουθήσει περιοδεία για την υποστήριξή του, είπε: “Όχι, δεν είναι περίεργο. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Δεν είναι το τέλος της μπάντας. Μόλις υπογράψαμε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Nuclear Blast, οπότε σίγουρα θα υπάρχει περισσότερη μουσική”.

 

 

Φωτογραφία: nightwish.com