Την κορυφή των τσαρτ κατέκτησε το έκτο σόλο μπλουζ άλμπουμ του Slash

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Την κορυφή των τσαρτ σε ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο κατέκτησε το έκτο σόλο μπλουζ άλμπουμ του Slash, “Orgy Of The Damned”. Παράλληλα, το άλμπουμ μπήκε στο Top 10  άλλων 5 χωρών και συγκεκριμένα σε Αυστραλία, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία και Ελβετία. Η νέα του δουλειά έφτασε επίσης στο Νο 2 στο αμερικανικό τσαρτ στην κατηγορία των ροκ άλμπουμ.

“Τα πάντα στο ροκ εν ρολ προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τα μπλουζ, αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες του» δήλωσε ο βραβευμένος με Grammy κιθαρίστας και τραγουδοποιός. “Jeff Beck, Jimmy Page, Eric Clapton, Mick Taylor, Keith Richards, Johnny Winter, Billy Gibbons. Όλοι αυτοί οι τύποι είχαν τεράστια επιρροή πάνω μου και είναι όλοι μουσικοί μπλουζ», εξήγησε.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 17 Μαΐου μέσω της Gibson Records και περιλαμβάνει guest εμφανίσεις από τον Brian Johnson των AC/DC, τον Steven Tyler των Aerosmith, τον Iggy Pop, τον Chris Stapleton, τον Chris Robinson των Black Crowes, τον Billy Gibbons των ZZ Top, τον Paul Rodgers των Bad Company, την Demi Lovato και τον Gary Clark Jr.

 

 

Φωτογραφία: wyborcza.pl