Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Noel Gallagher σχολιάζοντας με άκομψο τρόπο τη συμμετοχή των Guns n' Roses...

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Noel Gallagher σχολιάζοντας με άκομψο τρόπο τη συμμετοχή των Guns n’ Roses ως headliners στο Glastonbury Festival. Το αμερικανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί στην Pyramid Stage, αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου, μία ημέρα μετά τους Arctic Monkeys και μία ημέρα πριν τον Elton John.

Ο πρώην μουσικός των Oasis αμφισβήτησε τον τρόπο σκέψης πίσω από την απόφαση, λέγοντας στη στήλη «Wired» της Daily Star: «Σκέφτηκα… Τι; Είστε σοβαροί; Αυτό είναι τρελό σ… », είπε , θυμίζοντας τη στιγμή που διαπίστωσε ότι οι Guns N’ Roses ήταν πρώτο όνομα στο εμβληματικό βρετανικό φεστιβάλ.

«Όταν σκέφτεσαι όλους τους τεράστιους Βρετανούς καλλιτέχνες που κυκλοφόρησαν άλμπουμ τον περασμένο χρόνο, το να έχουν τους Guns N’ Roses ως τίτλο του Σαββάτου είναι τρελό” τόνισε.

Εξηγώντας τη δική του απουσία από το Worthy Farm φέτος – τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως παίκτης – Ο Gallagher, ο οποίος κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «Council Skies» με τους High Flying Birds νωρίτερα αυτό το μήνα, είπε ότι το πρόγραμμά του δεν το επέτρεπε.

 

 

 

Φωτογραφία: gq.com