Εμφάνιση έκπληξη έκανε ο Gallagher στη συναυλία των Black Keys

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Εμφάνιση έκπληξη έκανε ο Noel Gallagher στη συναυλία των Black Keys στο Λονδίνο.

Το ντουέτο από τις ΗΠΑ – που αποτελείται από τους Dan Auerbach και Patrick Carney – βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία στο πλαίσιο της «International Players Tour» όπου παρουσιάζουν το τελευταίο τους άλμπουμ «Ohio Players».

Ο Gallagher έχει συμμετάσχει στα φωνητικά και έχει παίξει κιθάρα στα τραγούδια «You’ll Pay», «Only Love Matters» και «On The Game» από τον δίσκο. Κατά τη διάρκεια του πρώτου από τα τρία ραντεβού των Black Keys στο O2 Academy Brixton, το συγκρότημα κάλεσε τον πρώην μέλος των Oasis να παίξει μαζί του στο encore – το οποίο ξεκίνησε με τα δύο τελευταία κομμάτια.

«Είναι ξεκαρδιστικός και εξαιρετικά ταλαντούχος», είχε πει πέρυσι ο Carney για τον Noel Gallagher. «Αναφερόμασταν σε αυτόν ως «The Chord Lord» επειδή είναι απλώς τελειομανής με αυτό».
Και συνέχισε: «Ο Dan κι εγώ είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του και του Liam . Στην πραγματικότητα, το τραγούδι του Liam ‘Everything’s Electric’ είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον [παραγωγό Greg] Kurstin».

 

 

Φωτογραφία: thisisdig.com