"Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ είναι μια γιορτή της πιο εξωφρενικής δεκαετίας στο rock 'n' roll''

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Το ντοκιμαντέρ Hair Metal της δεκαετίας του 1980 «Nöthin But A Good Time» κάνει πρεμιέρα στο Paramount+. Σε σκηνοθεσία Jeff Tremaine (“Jackass”, “The Dirt”), η σειρά τριών μερών παρουσιάζει το διαβόητο άγριο φαινόμενο hard rock της δεκαετίας του ’80 και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με όσους έζησαν τη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων των Bret Michaels (Poison), Stephen Pearcy (Ratt), Nuno Bettencourt (Extreme), Dave “Snake” Sabo (Skid Row) και Riki Rachtman (“Headbangers Ball” του MTV), μαζί με τους Corey Taylor (Slipknot) και Steve-O (“Jackass”), μεταξύ πολλών άλλων.

Βασισμένη στο διάσημο βιβλίο “Nöthin But A Good Time: The Uncensored History Of The ’80s Hard Rock Explosion” των δημοσιογράφων  Tom Beaujour και Richard Bienstock, η σειρά προσφέρει μια φρέσκια αλλά και ειλικρινή ματιά στα παρασκήνια σε μία από τα τις πιο εμβληματικές εποχές της μουσικής.

“Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ είναι μια γιορτή της πιο εξωφρενικής δεκαετίας στο rock ‘n’ roll. Είναι το ερωτικό μου γράμμα στη δεκαετία του ’80”, είπε ο Tremaine.

 

 

Φωτογραφία: rockandrollglobe.com