θα αποτίσει φόρο τιμής στον Jon Bon Jovi για την κληρονομιά του και την επίδρασή του στο ροκ εν ρολ

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Ο Bruce Springsteen, η Melissa Etheridge και ο Damiano David των Måneskin είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο επίσημο γκαλά “MusiCares Person Of The Year” προς τιμήν του Jon Bon Jovi, στις 2 Φεβρουαρίου, στο Λος Άντζελες, δύο ημέρες πριν από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων Grammy. Οι ερμηνευτές θα αποτίσουν φόρο τιμής στον Jon Bon Jovi για την κληρονομιά του και την επίδρασή του στο ροκ εν ρολ από το ξεκίνημα της ομώνυμης μπάντας του, το 1983.

“Ανυπομονώ να δω αυτούς τους ταλαντούχους μουσικούς να ανεβαίνουν στη σκηνή για το γκαλά της MusiCares. Είναι τιμή μου που μπορούν να είναι μαζί μας για μια τόσο υπέροχη βραδιά”, δήλωσε ο Jon Bon Jovi.

Ο Harvey Mason Jr., Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης και της MusiCares είπε μεταξύ άλλων: «Ανυπομονώ να γιορτάσω αυτό το εντυπωσιακό έργο και να τιμήσω τον Jon Bon Jovi, ένα αληθινό μουσικό σύμβολο και ένα πρόσωπο που αντιπροσωπεύει την καλοσύνη της μουσικής μας κοινότητας».

Ο Jon Bon Jovi προστίθεται στη λίστα με αξιόλογους καλλιτέχνες που έχουν τιμηθεί από τη MusiCares, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται η Joni Mitchell, οι Fleetwood Mac και η Dolly Parton.

 

 

Φωτογραφία: festileaks.com