Ο πρώην πλέον ντράμερ των Slipknot έλυσε τη σιωπή του σχετικά μετά την απόλυσή του

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Ο Jay Weinberg, πρώην πλέον ντράμερ των Slipknot έλυσε τη σιωπή του σχετικά μετά την απόλυσή του από το συγκρότημα η οποία ανακοινώθηκε προ ημερών. Ο Weinberg ο οποίος εντάχθηκε αρχικά στο συγκρότημα το 2014 μετά την αποχώρηση του Joey Jordison, δεν έκρυψε τη θλίψη του για την απόφαση των μέχρι πρότινος συμπαικτών του να προχωρήσουν χωρίς αυτόν.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχθηκε το πρωί της 5ης Νοεμβρίου όπου του ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νέα. Ωστόσο, δήλωσε ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που έλαβε.

“Μου αρέσει να παίζω ντραμς. Πάντα θα μου αρέσει να παίζω ντραμς. Θα έχω πάντα πάθος για τη μουσική, την τέχνη και τη δημιουργική έκφραση. Τίποτα δεν θα το αλλάξει ποτέ αυτό” ανέφερε και πρόσθεσε: “Δεν ξέρω πώς και δεν ξέρω πότε, αλλά ανυπομονώ να δημιουργήσω δυνατή, παθιασμένη μουσική από καρδιάς που θα απολαμβάνουμε ξανά μαζί. Ηταν χαρά μου να περάσουμε τα τελευταία 10 χρόνια μαζί και να μοιραστούμε την αγάπη για αυτήν την ιδιαίτερη γωνιά του κόσμου της μουσικής και της τέχνης. Αυτό δεν είναι το τέλος και είμαι ενθουσιασμένος που θα  ανακαλύψω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ευχαριστώ”.

 

 

Φωτογραφία: consequence.net