''Δε θυμώνω, είμαι κολακευμένος''

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

«Δε θυμώνω, είμαι κολακευμένος…» τόνισε ο frontman των Def Leppard, Joe Elliott, απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι η μπάντα του χρησιμοποιεί στα live, backing κομμάτια.

Eιδικότερα, σχολίασε όσα ισχυρίστηκαν ο τραγουδιστής των Testament, Chuck Billy και ο πρώην κιθαρίστας των W.A.S.P. Chris Holmes, λέγοντας: “Μας κατηγορούν ότι χρησιμοποιούμε backing κομμάτια. Δεν θυμώνω με αυτό. Είμαι κολακευμένος γιατί τα πρότυπά τους πρέπει να είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά μας. Για όποιον πιστεύει ότι χρησιμοποιούμε backing κομμάτια, πρέπει να σημαίνει ότι όταν μας ακούνε, δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο καλό είναι πραγματικά» τόνισε και πρόσθεσε: “Δε χρησιμοποιούμε backing κομμάτια. Χρησιμοποιούμε εφέ. Θεέ μου, ποιος δεν θα το κάνει; Όταν υπάρχουν τέσσερα άτομα που τραγουδούν, χρησιμοποιούμε εφέ. Δεν υπάρχουν κασέτες με δεύτερα φωνητικά.” ξεκαθάρισε.

Ο Εlliott είπε ακόμα ότι χρησιμοποιούν ένα triggered loop, το οποίο είναι μέρος του drum kit. “Ο (ντράμερ των U2) Larry Mullen το κάνει αυτό εδώ και χρόνια. Έτσι κάνουν χιλιάδες άλλοι ντράμερ για να βελτιώσουν τον ήχο”.

 

 

Φωτογραφία: loudersound.com