Η πρόταση έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους απανταχού θαυμαστές...

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Τους AC/DC θέλει για το Super Bowl τον Φλεβάρη ο κυβερνήτης της Νεβάδα, Joe Lombardo. Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παρεχώρησαν οι διοργανωτές, ο Lombardo είπε ότι για το σόου του ημιχρόνου θα επιθυμούσε έναν θρυλικό hard rock καλλιτέχνη. Οταν ρωτήθηκε ποιον θέλει, απάντησε χωρίς δισταγμό: “AC/DC!”. Ωστόσο, το όνομα του headliner σχήματος ή καλλιτέχνη θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο.

Το Super Bowl του 2024 θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2024 στο Allegiant Stadium στο Paradise. Η πρόταση του κυβερνήτη της Νεβάδα έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους απανταχού θαυμαστές όχι μόνο του αυστραλιανού συγκροτήματος αλλά και της hard rock.

Πάντως, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Dee Snider επέκρινε το NFL επειδή προσέλαβε την Jennifer Lopez και τη Shakira για να εμφανιστούν στο Super Bowl του 2020. Ο frontman των Twisted Sister εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω του Twitter του γράφοντας “WTF!; @shakira και @jlo για το φετινό ημίχρονο σόου @nfl!; Για άλλη μια φορά η υπέροχη βαριά μουσική που ταράζει τα στάδια εβδομάδα με την εβδομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι, αγνοείται εντελώς”.

 

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com