Όλες οι σπουδαίες συνθέσεις θα ακουστούν και πάλι ζωντανά σε ελληνικό έδαφος

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

RELATED STORY

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

Σχεδόν 40 χρόνια μετά τις ιστορικές συναυλίες των Dire Straits τον Μάιο του 1985 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όλες οι σπουδαίες συνθέσεις θα ακουστούν και πάλι ζωντανά σε ελληνικό έδαφος, από τους εξαιρετικούς μουσικούς που ηχογράφησαν, περιόδευσαν και υπήρξαν μέλη του ανυπέρβλητου βρετανικού ροκ συγκροτήματος.

Οι Dire Straits Legacy θα δώσουν δύο μοναδικές συναυλίες στην Τεχνόπολη Αθηνών στις 27 Ιουνίου και στις 29 του ίδιου μήνα στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Με τις ευλογίες των αδερφών Knopfler, οι Dire Straits Legacy είναι παγκοσμίως ο μοναδικός τρόπος να ακουστούν live τα τραγούδια του πολυαγαπημένου συγκροτήματος από πρώην μέλη της μπάντας που απαρτίζουν ένα από τα σπουδαιότερα line-up ever.

Οι Dire Straits Legacy αποτελούνται από τα αυθεντικά μέλη των Dire Straits – Alan Clark, Mel Collins, Phil Palmer, Danny Cummings, και τον Marco Caviglia – παγκόσμια αυθεντία στην ιδιαίτερη κιθαριστική τεχνική του Knopfler. Επίσης, ο βραβευμένος με Grammy Christiano Micalizzi και ο πολυοργανίστας Primiano Di Biase.

Special guest θα είναι ο σπουδαίος Steve Walters, και ο John Illsley σε επιλεγμένες έκτακτες εμφανίσεις και στην παραγωγή, ο επίσης βραβευμένος με Grammy, Trevor Horn.

 

 

 

Φωτογραφία: musicplayers.com