Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal, Judas Priest θα αντικαταστήσουν τον Ozzy Osbourne...

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal, Judas Priest θα αντικαταστήσουν τον Ozzy Osbourne στο Power Trip Festival, στο Empire Polo Club στο Iντιο της Καλιφόρνια.

Το ιστορικό τριήμερο που έχει προγραμματιστεί για τις 6, 7 και 8 Οκτωβρίου θα συγκεντρώσει έξι εμβληματικά συγκροτήματα και συγκεκριμένα τους: Guns N’ Roses και Iron Maiden (Παρασκευή 6 Οκτωβρίου), AC/DC, Judas Priest (Σάββατο, 7 Οκτωβρίου) και Metallica, Tool (Κυριακή 8 Οκτωβρίου). Δυστυχώς, ο Οsbourne αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούν.

Σε δήλωσή τους οι Judas Priest ανέφεραν μεταξύ άλλων: “Οι Judas Priest είναι προετοιμασμένοι και περήφανοι που κυματίζουν τη σημαία του Heavy Metal σε αυτό το διάσημο φεστιβάλ….. . Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε διπλά κέρατα ψηλά μαζί, διατηρώντας τη metal πίστη σε αυτό το μοναδικό στο είδος του παγκόσμιο γεγονός Power Trip…!”

Το Power Trip θα σηματοδοτήσει την πρώτη συναυλία των AC/DC από τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν το συγκρότημα ολοκλήρωσε μια σειρά εμφανίσεων στις ΗΠΑ με τον Axl Rose των Guns N’ Roses στα φωνητικά, ενώ ο frontman Brian Johnson ανάρρωνε από την απώλεια ακοής.

 

 

 

Φωτογραφία: cdn.com