Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Οι Korn είναι οι headliners του EJEKT Festival στις 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ! Οι Korn, το συγκρότημα που δημιούργησε το nu metal και άλλαξε για πάντα την πορεία του σκληρού ήχου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα με μια απίθανα επιτυχημένη καριέρα τριών δεκαετιών.

Οι διακρίσεις και τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: πάνω από 40.000.000 πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Δεκαπέντε κυκλοφορίες τους έχουν βρεθεί στο Top10 των αμερικανικών charts και 8 στο Top5. Δέκα κυκλοφορίες τους έχουν γίνει πλατινένιες, από τις οποίες οι 3 πολυπλατινένιες! Είναι ένα από τα ελάχιστα ονόματα που έχουν καταφέρει να ανέβουν δύο φορές στο Nο 1 του Billboard μέσα σε 12 μήνες, όπως έκαναν τα άλμπουμ “Follow The Leader” (1998) και “Issues” (1999). Έχουν κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα 2 Grammy (8 υποψηφιότητες) και 2 MTV Video Music Awards (11 υποψηφιότητες).

Με το ομώνυμο ντεμπούτο τους του 1994, οι Korn κυριολεκτικά ανανέωσαν τη metal μουσική, φέρνοντας κάτι καινούργιο που μιλούσε στη νέα γενιά και δημιούργησε ένα τεράστιο ρεύμα που επέτρεψε στον σκληρό ήχο να βρεθεί στις κορυφές των charts. Με ύμνους όπως τα “Blind”, “Freak On A Leash”, “A.D.I.D.A.S.”, “Coming Undone”, “Falling Away From Me”, “Got The Life”, “Here To Stay”, “Get Up”, “Word Up” και πολλά άλλα τραγούδια τους, οι Korn άνοιξαν τον δρόμο για συγκροτήματα όπως οι Limp Bizkit, Slipknot, Machine Head, Sepultura.

30 χρόνια μετά, οι Korn έχουν ένα απίστευτα πιστό κοινό, με τα τραγούδια τους να συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια streams στις διάφορες πλατφόρμες και οι ίδιοι να είναι headliners στα σημαντικότερα φεστιβάλ του πλανήτη.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί.

 

Φωτογραφία: ejekt.gr