Τo μεγαλύτερο ελληνικό metal συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή του Rockwave Festival

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Τo μεγαλύτερο ελληνικό metal συγκρότημα όλων των εποχών θα ανέβει το καλοκαίρι στη σκηνή του Rockwave Festival. Ο λόγος για τους Rotting Christ οι οποίοι θα γιορτάσουν τα 35 χρόνια της επιτυχημένης καλλιτεχνικής τους πορείας στις 29 Ιουνίου, μ’ένα μοναδικό show που ετοιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναυλία.O χώρος της συναυλίας και οι πληροφορίες εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι Rotting Christ ιδρύθηκαν το 1987, στην Αθήνα. Πρόκειται για μία από τις πρώτες black metal μπάντες στην Ελλάδα, ίσως το σημαντικότερο black metal συγκρότημα της Νότιας Ευρώπης καθώς και από τις κορυφαίες μπάντες στην ευρωπαϊκή underground metal σκηνή. Είναι επίσης υπεύθυνοι για τη δημιουργία του ελληνικού ήχου στο black metal που επικρατούσε στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Έχουν δώσει περισσότερα από 1500 lives εκτός συνόρων σε χώρες όπως: η Γερμανία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Τουρκία, η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Μεξικό, η Ινδία, το Περού, η Κολομβία, η Βραζιλία,Ταϊλάνδη, η Σρι Λάνκα κ.ά.

 

 

Φωτογραφία: rottingchristofficial