Ο Ozzy και ο Billy είναι πολλά χρόνια φίλοι και συμπαρουσιάζουν την εκπομπή "Ozzy Speaks"

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Την έναρξη της νέας τους εκπομπής στο διαδίκτυο με τον τίτλο “The Madhouse Chronicles” ανακοίνωσαν ο Ozzy Osbourne και ο Billy Morrison – κιθαρίστας του Billy Idol και πρώην μπασίστας των Cult.

Μιλώντας για την εκπομπή στο τελευταίο επεισόδιο του “The Osbournes Podcast”, ο Morrison τόνισε: “Η νέα μας εκπομπή, “The Madhouse Chronicles”, ξεκινά τον Απρίλιο. Ελάτε μαζί μας καθώς καθόμαστε στο φρενοκομείο Osbourne, αντιδρώντας στα πιο τρελά κλιπ στο Διαδίκτυο και κάνοντας βουτιά σε θέματα όπως εξωγήινοι, ναρκωτικά, συνωμοσίες και ροκ εν ρολ”.

Ο Ozzy και ο Billy είναι πολλά χρόνια φίλοι και συμπαρουσιάζουν την εκπομπή “Ozzy Speaks” στο SiriusXM. Ο τραγουδιστής των Black Sabbath εμφανίζεται επίσης στο νέο άλμπουμ του Morrison, “The Morrison Project”, στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων ως guest star, ο Corey Taylor των Slipknot, ο Al Jourgensen των Ministry, ο John 5 των Mötley Crüe και άλλοι. Το LP θα φτάσει στις 19 Απριλίου.

Ο Osbourne είχε λάβει μέρος και το 2015 στο τραγούδι του Morrison “Gods Of Rock N Roll”. Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο πρώην frontman των Black Sabbath δήλωσε: “Ο Billy Morrison ήταν ένας καλός, καλός φίλος για τόσο πολύ καιρό. Με έχει βοηθήσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια.” Ερωτηθείς σχετικά με το τι κοινό έχουν αυτός και ο Morrison σε μουσικό επίπεδο, ο Osbourne γέλασε και είπε: «Λοιπόν, είμαστε και οι δύο τρελοί».

 

 

Φωτογραφία: x.com