''Ελπίζω οι θαυμαστές να καταλάβουν''

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Ο Ozzy Osbourne απέσυρε την εμφάνισή του στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Mad Monster Party στο Phoenix της Αριζόνα, μετά από εντολή του γιατρού του.

Ο πρώην frontman των Black Sabbath επρόκειτο να εμφανιστεί με την οικογένειά του, ωστόσο, η σύζυγος και μάνατζέρ του Sharon εξήγησε σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι εκείνη, ο Πρίγκιπας του Σκότους και η κόρη τους Kelly δε θα είναι εκεί.

«Δυστυχώς, η οικογένεια Osbourne πρέπει να ακυρώσει την επερχόμενη εμφάνισή της στο Mad Monster Party στο Phoenix επειδή ο Ozzy δεν μπορεί να ταξιδέψει αυτή τη στιγμή», είπε. Ωστόσο, το παρών θα δώσει ο γιος του Ozzy και της Sharon, Jack εκπροσωπώντας όλη την οικογένεια.

“Όλοι όσοι αγόρασαν το πακέτο Osbourne θα λάβουν, φυσικά, πλήρη επιστροφή χρημάτων. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη που δε θα είμαστε εκεί και ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που απογοητεύσαμε μέσα από την καρδιά μου” πρόσθεσε η Sharon.

Ο Sean Clark, ιδιοκτήτης και χειριστής του Convention All Stars, εξήγησε τους λόγους της απουσίας του Ozzy σε μια ανάρτηση στο Facebook. «Αυτές οι αναρτήσεις δεν είναι διασκεδαστικές, αλλά ελπίζω οι θαυμαστές να καταλάβουν», έγραψε μεταξύ άλλων ο Clark.

 

 

Φωτογραφία: metalzone.fr