Πρόκειται για το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Το “Bark At The Moon” του Ozzy Osbourne θα κυκλοφορήσει σε ημιδιαφανές μπλε βινύλιο κοβαλτίου για την 40η του επέτειο. Πρόκειται για το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Ozzy Osbourne,το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Το “Bark At The Moon” ήταν το πρώτο άλμπουμ του Ozzy στο οποίο συμμετείχε ο κιθαρίστας Jake E. Lee μετά την τραγική απώλεια του κιθαρίστα Randy Rhoads και είναι η μοναδική δουλειά του στην οποία έλαβε μέρος ο ντράμερ Tommy Aldridge.

Το LP είχε μια ελαφρώς διαφορετική μουσική προσέγγιση από τις δύο πρώτες κυκλοφορίες του Osbourne. Αρχικά κυκλοφόρησε το 1983 και περιελάμβανε τα “Rock And Roll Rebel”, “Waiting For Darkness”, “Centre Of Eternity” και το ομώνυμο κομμάτι. Η remastered έκδοση διαθέτει ένα αντίγραφο της αφίσας που είχε συμπεριληφθεί στο άλμπουμ.

Το “Bark At The Moon” έφτασε στο Νο. 19 στο τσαρτ του Billboard και μέσα σε αρκετές εβδομάδες από την κυκλοφορία του έγινε χρυσό για πωλήσεις άνω των 500.000 αντιτύπων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι σήμερα, έχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ.

 

 

 

Φωτογραφία: radiografica.org