Ο Ozzy Osbourne ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις του, καθώς όπως δηλώνει βάζει οριστικό τέλος στις περιοδείες

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Ο Ozzy Osbourne ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις του, καθώς όπως δηλώνει βάζει οριστικό τέλος στις περιοδείες.

Ο Osbourne ανακοίνωσε την ακύρωση των επερχόμενων εμφανίσεων του και είπε ότι η καριέρα του στις περιοδείες τελείωσε επειδή “δεν είναι σωματικά ικανός για κάτι τέτοιο”.

Ο 74χρονος ροκ σταρ συμπλήρωσε επίσης ότι λόγω του μεγάλου ατυχήματος που είχε πριν από τέσσερα χρόνια και από το οποίο καταστράφηκε η σπονδυλική του στήλη, δεν είναι πλέον σε θέση να αντεπεξέλθει στο ταξίδι που απαιτείται για μια περιοδεία.

”Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν να επιστρέψω στη σκηνή», είπε. ”Η κατάσταση της φωνής μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτη φυσικοθεραπεία και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα σωματικά αδύναμο”.

Ο Osbourne είχε αναβάλει ξανά την περιοδεία του το 2019, καθώς έπρεπε να αναρρώσει από τον αρχικό τραυματισμό στη σπονδυλική του στήλη και πολλοί από τους φανατικούς οπαδούς του είχαν κρατήσει υπομονετικά το εισιτήριο που είχαν αγοράσει ενόψει μιας νέας περιοδείας.

Η περιοδεία του Ozzy Osbourne στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο επρόκειτο να ξεκινήσει στο Ελσίνκι της Φινλανδίας την άνοιξη.

 

 

Φωτογραφία: cnn.com