Η περιοδεία των Pantera θα ξεκινήσει από τη Γλασκώβη στις 18 Φεβρουαρίου

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Την πρώτη τους περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία μετά από 25 χρόνια ανακοίνωσαν οι Pantera. Με αυθεντικά μέλη, τον τραγουδιστή Philip H. Anselmo και τον μπασίστα Rex Brown, μαζί με τον κιθαρίστα Zakk Wylde και τον ντράμερ Charlie Benante, η περιοδεία των Pantera θα ξεκινήσει από τη Γλασκώβη στις 18 Φεβρουαρίου ενώ θα ακολουθήσουν συναυλίες τους στο Λιντς, το Δουβλίνο, το Μπέρμιγχαμ προτού κορυφωθούν στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Οι διαχειριστές της περιουσίας των Dimebag και Vinnie Paul έδωσαν το πράσινο φως στην εορταστική επανένωση του συγκροτήματος, η οποία ξεκίνησε στο Hell & Heaven Metal Fest του Μεξικού την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Ένα χρόνο μετά τη διάλυση των Pantera, ο Dimebag δολοφονήθηκε μαζί με άλλα τρία άτομα σε μια συναυλία στο Damageplan από τον ένοπλο Nathan Gale στο νυχτερινό κλαμπ Alrosa Villa στο Κολόμπους του Οχάιο τον Δεκέμβριο του 2004.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Dimebag, Vinnie Paul, πέθανε από μυοκαρδιοπάθεια και στεφανιαία νόσο τον Ιούνιο του 2018 σε ηλικία 54 ετών.

 

 

Φωτογραφία: europeanwriterstour.com