''Η συναυλία των Pearl Jam δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω ασθένειας στο συγκρότημα''

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Οι Pearl Jam ακύρωσαν την προγραμματισμένη συναυλία τους στο στάδιο Tottenham Hotspur του Λονδίνου που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Ιουνίου, λόγω ασθένειας.

Ο Eddie Vedder αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη φωνή του κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο Manchester Co-op Live μετά από ίωση που εκδηλώθηκε μετά την εμφάνιση στο Δουβλίνο.

Χωρίς να κατονομάσουν συγκεκριμένα τον Eddie Vedder, οι rockers του Seattle εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση:
«Η συναυλία των Pearl Jam που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Tottenham Hotspur Stadium στο Λονδίνο δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω ασθένειας στο συγκρότημα. Αυτή η απόφαση ήταν το τελευταίο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε, ειδικά καθώς γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς κάνατε ταξιδιωτικά σχέδια με βάση το πρόγραμμα της περιοδείας. Απλώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή και έπρεπε να αποφύγουμε περαιτέρω ζημιές. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο απογοητευμένοι που δεν παίξαμε σε μια από τις αγαπημένες μας πόλεις σ’ αυτή την περιοδεία. Παρά τις προσπάθειες, ο επαναπρογραμματισμός δεν ήταν δυνατός αυτήν τη στιγμή λόγω των υφιστάμενων δεσμεύσεων. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από την απίστευτη κοινότητα των Pearl Jam για την ταλαιπωρία και την απογοήτευση. Τα εισιτήρια θα επιστραφούν στο σημείο αγοράς».

 

 

Φωτογραφία: pearljam.com