Η εταιρεία ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τους πρωτοπόρους του doom metal

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Η εταιρεία Heavy Psych Sounds Records ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τους πρωτοπόρους του doom metal, Pentagram. Η συμφωνία περιλαμβάνει την κυκλοφορία ενός νέου στούντιο άλμπουμ, καθώς και την επανέκδοση των LP “Sub-Basement” και “Review Your Choices”.

“Οι Pentagram γεννήθηκαν πριν από 53 χρόνια! Έχουμε δει πολλά σκαμπανεβάσματα, και αν οι δεκαετίες μας έδωσαν κάτι, αυτό είναι σοφία” είπε ο frontman των Pentagram, Bobby Liebling και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι το νέο μας στούντιο άλμπουμ είναι το καλύτερο που έχουμε γράψει ποτέ. Συνειδητοποιούμε επίσης, ότι χρειαζόμαστε τον τέλειο συνεργάτη που όχι μόνο καταλαβαίνει τη μουσική αλλά γνωρίζει και τη σημασία της συσκευασίας και της παρουσίασης. Μετά από μια σχολαστική αναζήτηση για τη σωστή δισκογραφική, είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι οι Pentagram υπέγραψαν με τη Heavy Psych Sounds!”.

Από την πλευρά της η δισκογραφική εταιρεία, ανέφερε: “Εδώ στη Heavy Psych Sounds Records, είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι και και ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα συνεργαστούμε με ένα τόσο απίστευτο συγκρότημα. Ένα συγκρότημα που έβαλε τις βάσεις στη μέταλ σκηνή, ένα συγκρότημα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία αυτού του είδους”.

 

 

Φωτογραφία: knoxmercury.com