''Όταν αρχίσαμε να παίζουμε το πρώιμο υλικό των Pink Floyd, ήταν μια πραγματική απόλαυση''

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσαν για τον Ιούνιο οι “Saucerful of Secrets” του Nick Mason. Η περιοδεία “Set The Controls” έχει ως σταθμούς το Λονδίνο, το York, το Nottingham, την Οξφόρδη, το Bristol, το Birmingham, το Manchester, τη Γλασκώβη, το Gateshead, το Cardiff, το Poole, το Brighton και το Ipswich.

«Πριν από έξι χρόνια, όταν ξαναπήγα πίσω από τα ντραμς και αρχίσαμε να παίζουμε το πρώιμο υλικό των Pink Floyd, ήταν μια πραγματική απόλαυση σε τόσα πολλά επίπεδα. Πολλά από τα κομμάτια δεν είχαν παιχτεί ποτέ ζωντανά, οπότε το να τα παίξουμε σε όλο τον κόσμο ήταν κάτι που όλοι μας απολαύσαμε πάρα πολύ. Το να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια άλλη περιοδεία είναι κάτι που το συγκρότημα και εγώ ήλπιζα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε, οπότε το να λέμε «επιστρέφουμε» είναι ωραίο!» δήλωσε ο Nick Mason.

Το μουσικό σχήμα το οποίο απαρτίζουν ο Nick Mason, ο Gary Kemp, ο Guy Pratt, ο Lee Harris και ο Dom Beken δημιουργήθηκε το 2018 και παίζει κομμάτια των Pink Floyd από την εποχή του «The Piper At The Gates of Dawn» του 1967 έως το «Obscured By Clouds» του 1972.

 

 

Φωτογραφία: jambase.com