Ο Pete Townshend των WHO και ο Joe Perry των Aerosmith είναι μεταξύ των guest...

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Ο Pete Townshend των WHO και ο Joe Perry των Aerosmith είναι μεταξύ των guest στο πρώτο άλμπουμ της Ann Margret μετά από περίπου μια δεκαετία.

Η Margret ανακοίνωσε το πρώτο της νέο στούντιο άλμπουμ “Born To Be Wild”, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου από την Cleopatra Records.
Πρόκειται για μια συλλογή από ολοκαίνουργιες ηχογραφήσεις των αγαπημένων της rock n’ roll και ποπ κομματιών από τη δεκαετία του ’50 έως τη δεκαετία του ’70, με μια ομάδα all-star φίλων και θαυμαστών, συμπεριλαμβανομένων των Pete Townshend, Joe Perry, Paul Shaffer, Pat. Boone, των θρύλων της country Mickey Gilley, The Oak Ridge Boys και T.G. Sheppard και άλλων μουσικών.

Η Ann-Margret δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή και νιώθω περήφανη που είχα αυτή την ευκαιρία να ηχογραφήσω το  “Born To Be Wild” για την Cleopatra Records του Brian Perera”.

Η Ann-Margret έχει προταθεί δύο φορές για Όσκαρ, έχει κερδίσει πέντε Χρυσές Σφαίρες, ένα Emmy κι έχει λάβει άλλες πέντε υποψηφιότητες για Emmy. Ηταν επίσης, υποψήφια για Grammy για το άλμπουμ της “God Is Love: The Gospel Sessions”.

 

 

Φωτογραφία: joeperry.com