''Θα επιστρέψουμε για εννέα ακόμη συναυλίες"

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Ο βραβευμένος με Grammy κιθαρίστας και σύντομα μέλος του Rock And Roll Hall Of Fame, Peter Frampton, ανακοίνωσε την  περιοδεία “The Positively Thankful Tour”.

Η περιοδεία του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει στάσεις στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης, στο Warner Theatre της Ουάσιγκτον DC, στο Metropolitan Opera House της Φιλαδέλφειας και πολλές άλλες.

«Ήταν μια απίστευτη χρονιά για εμένα και την μπάντα μου μέχρι στιγμής», είπε ο Frampton. “Πρώτα η υποψηφιότητα, μετά ψηφίσατε σαν τρελοί και με βάλατε στο Rock And Roll Hall Of Fame. Τον Σεπτέμβριο, θα επιστρέψουμε για εννέα ακόμη συναυλίες” πρόσθεσε.

Παρά την ανακοίνωση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του πριν από τέσσερα χρόνια, λόγω της εκφυλιστικής νόσου της σωματικής μυοσίτιδας, ο θρυλικός μουσικός συνέχισε να παίζει σε χώρους σε όλη τη χώρα με πολλές καλές κριτικές.

Ο Peter Frampton είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες και κιθαρίστες στην ιστορία της ροκ. Το 2007 κέρδισε ένα Grammy για το “Best Pop Instrumental Album” για το “Fingerprints” και το 2014 εισήχθη στο Musicians Hall Of Fame. Έλαβε το διάσημο Βραβείο Καινοτομίας Les Paul στα βραβεία TEC της NAMM το 2019 και πιο πρόσφατα έλαβε το βραβείο Les Paul Spirit 2024 στο Gibson Garage Nashville.

 

 

Φωτογραφία: guitarworld.com