''Μου αρέσει να παίζω live και αυτός ο μαχητής θέλει να μείνει στο ρινγκ όσο περισσότερο μπορεί''...

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Ο βραβευμένος με Grammy κιθαρίστας Peter Frampton ανακοίνωσε περιοδεία για το καλοκαίρι στη Βόρεια Αμερική. Η περιοδεία “Never Say Never”, θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο.

“Στο τέλος κάθε συναυλίας της περιοδείας “Finale”, έλεγα “ποτέ μη λες ποτέ” και είμαι πάντα γεμάτος ελπίδα για το αδύνατο. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας ενημερώνω ότι αισθάνομαι δυνατός. Κάθε νότα που παίζω τώρα έχει περισσότερο νόημα και ψυχή. Μου αρέσει να παίζω live και αυτός ο μαχητής θέλει να μείνει στο ρινγκ όσο περισσότερο μπορεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να σας δω όλους άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο Frampton.
Ο Peter Frampton είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες και κιθαρίστες στην ιστορία της ροκ. Το 2007, κέρδισε ένα Grammy για το “Best Pop Instrumental Album” για το “Fingerprints” και το 2014 εισήχθη στο Musicians Hall Of Fame. Έλαβε το διάσημο Βραβείο Καινοτομίας Les Paul από τα TEC Awards του NAMM το 2019 και το άλμπουμ του “All Blues” ήταν το Νο. 1 για 15 εβδομάδες στο μπλουζ chart του Billboard. Το 2020 ο Frampton εισήχθη στο Grammy Hall Of Fame, η αυτοβιογραφία του “Do You Feel Like I Do?: A Memoir” έκανε το ντεμπούτο του στη λίστα των Bestsellers των New York Times.

Πρόσφατα, ο Frampton ανακοίνωσε ότι στις 28 Ιουλίου η Intervention Records θα κυκλοφορήσει το “Frampton@50”, ένα αριθμημένο σετ βινυλίου περιορισμένης έκδοσης που θα περιλαμβάνει τις βασικές κυκλοφορίες του της περιόδου 1972-1975 “Wind Of Change”, “Frampton’s Camel” και “Frampton”.

 

 

 

Φωτογραφία: wnrn.org