Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια των Saliva μετά τον θάνατο του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια των Saliva μετά τον θάνατο του κιθαρίστα και ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος, Wayne Swinny σε ηλικία 59 ετών.

Ο Swinny υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Δυστυχώς, λίγες ώρες μετά κατέληξε αφήνοντας εμβρόντητα τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συμπαίκτες του.

“Πονάει η καρδιά μου για την οικογένεια του Wayne, τους φίλους του και όποιον είχε τη χαρά να είναι κοντά του. Πονάει η καρδιά μου για την κόρη του Nikki. Το αγαπούσε τόσο πολύ αυτό το κοριτσάκι. Είμαι ευγνώμων που μοιράστηκα σχεδόν 12 χρόνια από τη ζωή μου με τον Wayne στη σκηνή και το πιο σημαντικό, εκτός σκηνής. Ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός που δεν είχα ποτέ. Έμαθα τόσα πολλά από αυτόν και περάσαμε πολύ καλά μαζί. Θα τα αγαπώ όλα για το υπόλοιπο της ζωής μου! Ο Θεός να σε έχει καλά, Γουέιν. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε!” ανέφερε ο τραγουδιστής των Saliva, Bobby Amaru.

Τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου το συγκρότημα εμφανίστηκε στο Νάσβιλ στα πλαίσια της περιοδείας του “Spring Mayhem” στις ΗΠΑ, με τους Through Fire και Any Given Sin.

Οι Saliva ξεκίνησαν την καριέρα τους το 2001 με την κυκλοφορία του άλμπουμ “Every Six Seconds” το οποίο έγινε πλατινένιο.

 

 

Φωτογραφία: fresherslive.com