Η ταινία παρουσιάζει τους Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor και John Deacon σε συναρπαστικές ερμηνείες

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Παγκόσμια πρεμιέρα κάνει στις 15 Μαΐου από το Disney+ η ταινία “Queen Rock Montreal” “βγαλμένη” από τις επιτυχημένες συναυλίες των Queen το 1981, στον Καναδά. Το “Queen Rock Montreal” με ενισχυμένο ήχο IMAX, παρουσιάζει τους Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor και John Deacon σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές τους ερμηνείες on stage. Οι Queen, επέστρεψαν στο Μόντρεαλ για τέταρτη φορά τον Νοέμβριο του 1981 για να δώσουν δύο μεγάλες συναυλίες στο Φόρουμ μπροστά σε 18.000 θεατές.

Αυτό το ζευγάρι συναυλιών σηματοδότησε μια ιστορική στιγμή για τους Queen. Μετά την τεράστια επιτυχία τους στη δεκαετία του 1970, το συγκρότημα μπήκε στη δεκαετία του ’80 πιο δυνατό από ποτέ, με το εξαιρετικά επιτυχημένο άλμπουμ The Game να περιέχει τα δύο μεγαλύτερα σινγκλ στις ΗΠΑ, “Another One Bites The Dust” και “Crazy Little Thing Called Love” (και τα δύο Νο.1 στο Billboard), ακολουθούμενο από το Νο.1 σινγκλ του Ηνωμένου Βασιλείου “Under Pressure”.

Τον περασμένο μήνα, το συγκρότημα ανακοίνωσε πολυτελείς κυκλοφορίες της εμβληματικής συναυλίας σε τριπλό LP σε διαφανές μπλε αλλά και σε μαύρο βινύλιο, σε διπλό CD περιορισμένης έκδοσης και διπλό Blu-ray.

 

 

Φωτογραφία: jambroadcasting.com