Λόγω επείγουσας χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο frontman Josh Homme

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Η πρώτη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Ιουλίου δε θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση των Queens of the Stone Age οι οποίοι ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους για την ακύρωση των υπόλοιπων συναυλιών τους στην Ευρώπη λόγω επείγουσας χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί στις ΗΠΑ ο frontman Josh Homme.

H διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών. Οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα πιστωθούν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από μέρους τους.
Οι κάτοχοι των hard copy εισιτηρίων θα μπορούν να εξαργυρώνουν το εισιτήριό τους στα φυσικά σημεία προπώλησης. Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου επιθυμεί αντί εξαργύρωσης να παρακολουθήσει τη δεύτερη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks στις 2 Αυγούστου όπου θα εμφανιστούν οι Lenny Kravitz, Sleaford Mods, The Last Internationale, Ilias Bogdanos & Inco μπορεί να το κάνει στέλνοντας σχετικό mail στο info@highpriority.gr

 

 

Φωτογραφία: ticketmaster.gr