Η περιοδεία θα περιλαμβάνει επίσης τους Armored Saint ως special guests

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Οι Queensrÿche πρόκειται να ξεκινήσουν μια πρωτοποριακή περιοδεία το 2024, ερμηνεύοντας το κλασικό ντεμπούτο άλμπουμ τους The Warning και το ομότιτλο EP τους στο σύνολό τους για πρώτη φορά. Η περιοδεία, που εύστοχα ονομάζεται “The Origins Tour”, θα ξεκινήσει στις 22 Μαρτίου 2024, από το Χιούστον του Τέξας, στο Hell’s Heroes Festival και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαΐου 2024, στο Ft. Meyers, της Φλόριντα.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει επίσης, τους Armored Saint ως special guests για τις περισσότερες συναυλίες.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το The Origins Tour!” είπε ο frontman των Queensrÿche, Todd La Torre. “Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Queensrÿche που το EP και το άλμπουμ The Warning θα παιχτούν live στο σύνολό τους. Και για να γίνει αυτή μια ακόμα πιο εκπληκτική περιοδεία, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουν οι καλοί μας φίλοι και θρυλικοί metallers, Armored Saint”.

Ο τραγουδιστής των Armored Saint John Bush πρόσθεσε: «Γεια σας θαυμαστές των Saint, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα ξαναβγούμε στον δρόμο τον Μάρτιο του 2024 για να συνεργαστούμε με τους καλούς μας φίλους και ένα καταπληκτικό συγκρότημα, τους πανίσχυρους Queensrÿche!

Το άλμπουμ Τhe Warning και το ομώνυμο EP τους συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση του ήχου του progressive metal και η επιρροή τους στο είδος είναι αναμφισβήτητη.

 

 

 

Φωτογραφία: townsquare.media