Ξανά μαζί στη σκηνή, με την ευκαιρία της ένταξής τους στο Songwriters Hall of Fame

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 17 χρόνια βρέθηκαν οι R.E.M. με την ευκαιρία της ένταξής τους στο Songwriters Hall of Fame.

Το δημοφιλές κουαρτέτο ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στο ξενοδοχείο Marriot Marquis στη Νέα Υόρκη όπου ερμήνευσε τη μεγαλύτερη επιτυχία του “Losing My Religion”.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Bill Berry, ο Peter Buck, ο Mike Mills και ο Michael Stipe συναντήθηκαν για να παίξουν μετά την εισαγωγή τους στο Rock and Roll Hall of Fame το 2007.

“Το να γράφεις τραγούδια και να έχεις έναν κατάλογο δουλειάς για τον οποίο είμαστε όλοι περήφανοι – που είναι εκεί έξω για όλο τον κόσμο για τον υπόλοιπο χρόνο – είναι η πιο σημαντική πτυχή αυτού που κάναμε ως συγκρότημα”, είπε ο Stipe. «Εκτός από αυτό είναι ότι καταφέραμε να το κάνουμε για όλες αυτές τις δεκαετίες και παραμείναμε φίλοι, και όχι απλώς φίλοι, αλλά αγαπημένοι φίλοι — φίλοι για μια ζωή».

Αφού ευχαρίστησε τους θαυμαστές και τους συνεργάτες για την υποστήριξή τους, ο Stipe ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχαριστώντας τον Bertis Downs, επί μακρόν σύμβουλο των R.E.M. Ο τραγουδιστής πιστώνει στον Downs ότι τους βοήθησε να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, χωρίς να χρειάζεται να ασχολούνται με πτυχές της μουσικής βιομηχανίας που θα τους εμπόδιζαν να εστιάσουν στο πιο σημαντικό κομμάτι: τη σύνθεση τραγουδιών.

 

 

Φωτογραφία: uk.news.yahoo.com