Το κομμάτι προέρχεται από το άλμπουμ του 1997 "Sehnsucht"...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Mια εντυπωσιακή νέα μίξη ενός από τα πιο διάσημα και αμφιλεγόμενα τραγούδια τους “Spiel Mit Mir (2023 Mix)” κυκλοφορούν οι Rammstein. Το κομμάτι προέρχεται από το άλμπουμ του 1997 “Sehnsucht” το οποίο είναι μέρος του remastered “Sehnsucht Anniversary Edition” ως bonus κομμάτι (κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου).

Η νέα μίξη θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου σε περιορισμένης έκδοσης λευκό βινύλιο επτά ιντσών με το “Du Hast”, ένα από τα πιο δημοφιλή σινγκλ του συγκροτήματος. Με περισσότερες από 500 εκατομμύρια προβολές, το κλιπ “Du Hast” που κυκλοφόρησε το συγκρότημα στις 18 Ιουλίου του 1997, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο το οποίο είναι διαθέσιμο πλέον σε υψηλή ανάλυση.

Με το δεύτερο άλμπουμ τους “Sehnsucht”, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1997, οι Rammstein έγιναν γνωστοί διεθνώς. Το συγκρότημα έφτασε στο Top 20 στις ΗΠΑ και ακόμη και στο Top 2 των charts στον Καναδά. Μέχρι σήμερα, τα “Spiel Mit Mir”, “Du Hast” και πολλά άλλα τραγούδια “Sehnsucht” εξακολουθούν να είναι στο set list των live εμφανίσεων τους.

 

 

 

Φωτογραφία: mukken.com