Οι Razorlight για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ...

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Razorlight
+ special guests

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Γκάζι)

 

Οι Razorlight για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

To Jameson Irish Whiskey και τα JAMESON CONNECTS music sessions επιστρέφουν και υπερήφανα παρουσιάζουν τους Razorlight στην πρώτη τους συναυλία στη χώρα μας, το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Οι Razorlight, η μπάντα του Johnny Borrell και μια από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας για τον 21ο αιώνα, έρχεται επιτέλους στη χώρα μας!

Ο Johnny Borrell σίγουρα έχει την ικανότητα να γράφει έξοχα τραγούδια που γίνονται και μεγάλα hits. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν γράψει τα “Wire to Wire”, “America”, “Golden Touch”, “In The Morning”, “Somewhere Else”, “Stumble and Fall”, τραγούδια που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μιας ολόκληρης γενιάς.

Χάρη σε τραγούδια – “ύμνους” όπως τα παραπάνω, οι Razorlight έχουν διανύσει μια εξαιρετική πορεία στα charts της Μεγάλης Βρετανίας. Ο πρώτος δίσκος τους “Up All Night” έγινε 4 (!) φορές πλατινένιος.

Ακολούθησε το ομώνυμο “Razorlight” που έγινε 5 (!) φορές πλατινένιο! Το δε τρίτο album του συγκροτήματος, “Slipway Fires”, είχε μέσα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, το “Wire To Wire”! Κέρδισαν υποψηφιότητες για 2 Brit Awards και 2 NME Awards, ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν σε αρένες και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Το 2018 το συγκρότημα επέστρεψε στη δισκογραφία με το “Olympus Sleeping” και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Για τη συναυλία των Razorlight θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Οι τιμές του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 15 & 18 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια:
Προπώληση early bird: 15€
Προπώληση: 18€