Τον περασμένο χρόνο οι R.H.C.P. κέρδισαν το βραβείο Global Icon

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Η περιοδεία των Red Hot Chili Peppers, “Unlimited Love”, θα επεκταθεί το 2024 σε όλες τις Η.Π.Α. H εκκίνηση θα δοθεί την Τρίτη 28 Μαΐου από το Ridgefield της Ουάσιγκτον στο RV Inn Style Resorts Amphitheatre, ενώ θα ακολουθήσουν στάσεις στο Quincy της Ουάσιγκτον, στο Σολτ Λέικ Σίτι, στη Γιούτα, τη Βιρτζίνια και άλλες πόλεις με την αυλαία να πέφτει την Τρίτη 30 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Καζίνο του Χόλιγουντ.

Special guests σε διαφορετικές ημερομηνίες θα είναι οι Kid Cudi, Ice Cube, Ken Carson, Otoboke Beaver, Seun Kuti & Egypt80, Wand και Irontom.

Πέρυσι, το συγκρότημα με το 13o άλμπουμ του “Return Of The Dream Canteen” κατέκτησε την κορυφή του Billboard όπως και με το προηγούμενο “Unlimited Love” το οποίο κυκλοφόρησε λίγους μόνο μήνες νωρίτερα. Και τα δύο άλμπουμ ήταν παραγωγή του επί σειρά ετών συνεργάτη τους Rick Rubin.

Επίσης, τον περασμένο χρόνο, οι Red Hot Chili Peppers κέρδισαν το βραβείο Global Icon κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα MTV VMA. Το Νο. 1 single τους «Black Summer» κέρδισε επίσης το βραβείο για το «Καλύτερο Rock Video». Επιπλέον, το “Black Summer” κέρδισε μια υποψηφιότητα για Grammy για το “Καλύτερο Ροκ Τραγούδι”.

 

 

Φωτογραφία: wallapapers.com