Ο Kevin Cronin είχε προϊδεάσει τους θαυμαστές κάνοντας αναφορά σε μια πολύ ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Oι REO Speedwagon επιστρέφουν περιοδεύοντας για πρώτη φορά με τους Train. Η περιοδεία τους “Summer Road Trip 2024” ξεκινά στις 8 Ιουλίου από το Somerset του Ουισκόνσιν και να ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Phoenix της Αριζόνα. Τις συναυλίες τους θα ανοίξουν οι Yacht Rock Revue.

Ο τραγουδιστής των REO Speedwagon, Kevin Cronin είχε προϊδεάσει τους θαυμαστές τους μέσω του Instagram κάνοντας αναφορά σε μια πολύ ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία και στη συνεργασία με ένα φοβερό συγκρότημα.

Αν και οι Train είναι ίσως περισσότερο γνωστοί για τις pop επιτυχίες τους, δεν κρύβουν την αγάπη τους για την κλασική ροκ. Το συγκρότημα ηχογράφησε ένα άλμπουμ με τους Led Zeppelin II το 2016 και έχει συμμετάσχει και σε τραγούδια των Eagles. Ο Pat Monahan των Train ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής των REO είπε: «Αυτή η περιοδεία δε θα είναι απλώς μια υπέροχη στιγμή με υπέροχους ανθρώπους, αλλά μια περιοδεία που θα έχει έναν τόνο γνωστών τραγουδιών στις περισσότερες γενιές. Θα ευχόμουν να ήμουν στο κοινό όσο θα μου αρέσει να είμαι στη σκηνή».

Από την πλευρά του ο Cronin, ανέφερε ότι πάντα πίστευε πως ο Patrick Monahan είναι ένας τραγουδιστής και τραγουδοποιός παγκόσμιας κλάσης. “Μου άρεσαν οι δίσκοι τους από το Drops of Jupiter και μετά. Ήταν μια πραγματικά μοναδική πρόταση να κάνω μια μεγάλη περιοδεία Live Nation με αυτούς τους τύπους” συμπλήρωσε.

 

 

Φωτογραφία: isp.today