Ερωτηθείς αν συζητάει με τον Jon Bon Jovi, απάντησε καταφατικά και συμπλήρωσε...

W.A.S.P.: Tο πρώτο τους άλμπουμ στη φθινοπωρινή περιοδεία “Album ONE Alive”

RELATED STORY

W.A.S.P.: Tο πρώτο τους άλμπουμ στη φθινοπωρινή περιοδεία “Album ONE Alive”

Καλεσμένος στο podcast “Shred With Shifty” του Chris Shiflett των Foo Fighters, ήταν ο Richie Sambora όπου ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για το ενδεχόμενο μιας επανένωσης με τους Bon Jovi. Απαντώντας είπε: «Το συζητάμε». Ερωτηθείς αν συζητάει με τον Jon Bon Jovi, απάντησε καταφατικά και συμπλήρωσε λέγοντας πως υπάρχει ζήτηση για την επιστροφή του συγκροτήματος, ειδικά εκτός των ΗΠΑ.

Τα σχόλια του Richie στο “Shred With Shifty” είναι παρόμοια με αυτά που έκανε τον Φεβρουάριο όταν είπε στο Absolute Radio ότι σχεδίαζε να ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με τους Bon Jovi μετά την εμφάνισή του μαζί τους στο Rock And Roll Hall Of Fame το 2018. Το συζητάμε», είπε τότε. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην το κάνω σε αυτό το σημείο».

Και πρόσθεσε: «Ο Jon δυσκολευόταν λίγο με τη φωνή του εκεί και έπρεπε να πάρει λίγη ανάσα. Δεν ξέρω πότε ο Jon θα είναι έτοιμος με τη φωνή του και [πότε θα γίνει η επανένωση Bon Jovi], αλλά πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να το κάνουμε για τους θαυμαστές, πραγματικά. Νιώθω μια δεύτερη υποχρέωση.”

 

 

 

Φωτογραφία: wallpapercave.com