Τη συνεργασία της με τον Trevor Rabin, τον Νοτιοαφρικανό πρώην κιθαρίστα, τραγουδιστή και τραγουδοποιό των YES ανακοίνωσε η InsideOut Music. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου το πρώτο του σόλο άλμπουμ του με τον τίτλο “Rio”. Μιλώντας για τη συνεργασία τους ο Trevor ανέφερε ότι η υπογραφή με την InsideOut Music ήταν η πιο […]

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Τη συνεργασία της με τον Trevor Rabin, τον Νοτιοαφρικανό πρώην κιθαρίστα, τραγουδιστή και τραγουδοποιό των YES ανακοίνωσε η InsideOut Music. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου το πρώτο του σόλο άλμπουμ του με τον τίτλο “Rio”.

Μιλώντας για τη συνεργασία τους ο Trevor ανέφερε ότι η υπογραφή με την InsideOut Music ήταν η πιο φυσική και η πιο χαρούμενη που είχε ποτέ. “Ο Thomas [Waber, επικεφαλής της εταιρείας InsideOut Music] και εγώ, ήμασταν φίλοι για λίγο καιρό και θέλαμε να συνεργαστούμε. Καθώς ολοκλήρωνα το άλμπουμ, τηλεφώνησα στον Thomas. Ήταν τόσο απλό. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που συνεργάζομαι με την ομάδα της InsideOut Music και είμαι μέλος της οικογένειας της Sony.”

Ο Waber, από την πλευρά του, έπλεξε το εγκώμιο του Rabin λέγοντας πως είναι ένας από τους αληθινά σπουδαίους της ροκ μουσικής. Ο Trevor Rabin είναι ο κύριος δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας των YES, “Owner Of A Lonely Heart” που κατέκτησε την κορυφή του Billboard.

Ο Rabin εισήχθη στο Rock And Roll Hall Of Fame με το συγκρότημα το 2017 και πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με τα πρώην μέλη του YES, Jon Anderson και Rick Wakeman στο τρίο ARW.

 

 

 

 

Φωτογραφία: variety.com