Το αγαπημένο του τραγούδι των ABBA κλήθηκε να ονοματίσει ο θρυλικός κιθαρίστας των Deep Purple και των Rainbow

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Το αγαπημένο του τραγούδι των ABBA κλήθηκε να ονοματίσει ο θρυλικός κιθαρίστας των Deep Purple και των Rainbow Ritchie Blackmore απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχθηκε μέσω του instagram.

“Είναι πάρα πολλά. Τους αγαπώ. Είναι απίστευτοι” τόνισε και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι οι ABBA ήταν το καλύτερο συγκρότημα. Πάντα άκουγα τους ABBA όταν ήμουν παιδί. Ήταν τόσο μελωδικοί. Είναι ίσως το αγαπημένο μου συγκρότημα όλων των εποχών».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι ακούει σήμερα, απάντησε: “Έχω μια κακή συνήθεια να μην ακούω ραδιόφωνο. Ακούω ραδιόφωνο, αλλά έχω μια κακή συνήθεια να ακούω talk radio. Για μένα, η μουσική είναι πολύ σοβαρή και δεν μου αρέσει αυτό που υπάρχει στο ραδιόφωνο και το βρίσκω ενοχλητικό. Το βρίσκω εκνευριστικό, αλλά είναι η μόδα της ημέρας. Είναι αυτό που πουλάει, και μπορώ να το δω αυτό, αλλά δεν είναι για μένα. Σταμάτησα να ακούω ραδιόφωνο από μουσική άποψη πριν από περίπου 40 χρόνια. Άκουγα συχνά κλασική μουσική. Το βρήκα πιο αναζωογονητικό».

Ο Blackmore ήταν ο συνιδρυτής των Deep Purple και έγραψε πολλές από τις επιτυχίες τους όπως το “Smoke On The Water”. Στη συνέχεια ίδρυσε τους Rainbow και αργότερα τους Blackmore’s Night.

 

 

Φωτογραφία: guitar.com