"Μετά από επτά εκπληκτικά χρόνια στο συγκρότημα, ο Tommy, αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο''

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

To σουηδικό μέταλ συγκρότημα, Sabaton, ανακοίνωσαν την αποχώρηση του κιθαρίστα του Tommy Johansson.

Στην ανακοίνωση που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν: “Μετά από επτά εκπληκτικά χρόνια στο συγκρότημα, ο κιθαρίστας μας, ο Tommy, αποφάσισε να αφήσει τους Sabaton για να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Του ευχόμαστε μόνο το καλύτερο στο ταξίδι του. Ηταν στενή οικογένεια και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε στις περιπέτειες που τον περιμένουν στο μέλλον. Ο Tommy εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2016, αλλά είναι στενός φίλος των Sabaton από την πρώτη μας συνάντηση στο τέλος μιας συναυλίας το 2005. Ως πολύτιμο μέλος του συγκροτήματος, έχει συνεισφέρει σε αμέτρητες αθάνατες αναμνήσεις”.

Η αποχώρηση ωστόσο, του Tommy Johansson από τους Sabaton δε θα είναι άμεση μέχρι την αντικατάστασή του.

Από την πλευρά του ο κιθαρίστας τόνισε: «Αγαπητοί μου φίλοι! Μετά από 7 ένδοξα χρόνια Heavy Metal, αποφάσισα να παραιτηθώ από τους Sabaton. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου”.
Ο Tommy Johansson πριν ενταχθεί στους Sabaton είχε το δικό του συγκρότημα Reinxeed. Το γκρουπ επέστρεψε το 2019 με ένα νέο άλμπουμ 10 κομματιών με τίτλο “Above The Sky” και το ολοκαίνουργιο όνομα, Majestica. Στο άλμπουμ ο Tommy έχει αναλάβει και φωνητικά καθήκοντα.

 

 

Φωτογραφία: theart2rock.ch