''Τραγουδάμε για την ιστορία, αλλά κοιτάζοντας πίσω γράψαμε και λίγη ιστορία''

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Οι διεθνώς αναγνωρισμένοι, Sabaton, ετοιμάζονται για μια επική γιορτή καθώς πλησιάζουν τα 25 χρόνια παρουσίας τους στη μουσική βιομηχανία.

Το μέταλ συγκρότημα που ιδρύθηκε στο Φάλουν της Σουηδίας, το 1999 κι έχει στο ενεργητικό του 10 στούντιο άλμπουμ προγραμματίζει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις με πολλές εκπλήξεις.  Κάθε μήνας το 2024 θα είναι αφιερωμένος σε ένα άλμπουμ από τη δισκογραφία τους με πρώτο το “Primo Victoria” και τελευταίο το “The War To End All Wars”. Θα πραγματοποιηθούν πάρτι ακρόασης άλμπουμ κατά τη διάρκεια των οποίων τα μέλη του συγκροτήματος θα αναπολούν και θα συζητούν τα αγαπημένα τους κομμάτια, ενώ θα μοιράζονται εμπειρίες που δεν έχουν ξαναπεί. Θα διεξαχθούν ακόμα, διαγωνισμοί που θα δώσουν στους θαυμαστές την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά βραβεία.

Ο frontman, Joakim Brodén, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη γιορτή, λέγοντας: «Αυτό είναι ένα τεράστιο ορόσημο για εμάς. Οι θαυμαστές μας ήταν μαζί μας σε κάθε μας βήμα και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε μαζί τους αυτή τη μνημειώδη περίσταση. Σχεδιάζουμε μερικά σπουδαία πράγματα που δεν έχουμε ξανακάνει και είμαστε βέβαιοι ότι το 2024 θα είναι κάτι που θα θυμόμαστε, ειδικά καθώς κατευθυνόμαστε στο στούντιο στις αρχές του επόμενου έτους για να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέα μουσική!»

Εν τω μεταξύ, ο μπασίστας και μάνατζερ του συγκροτήματος, Pär Sundström, δήλωσε:«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχει περάσει ήδη ένα τέταρτο του αιώνα που παίζουμε μουσική και κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο. Ήταν ένα κολασμένο ταξίδι, αυτό είναι σίγουρο. Τραγουδάμε για την ιστορία, αλλά κοιτάζοντας πίσω γράψαμε και λίγη ιστορία! Μείνετε συντονισμένοι!”

 

 

Φωτογραφία: stern.de