Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για την 21η ετήσια φιλανθρωπική συναυλία του Alice Cooper

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Ο πρώην τραγουδιστής των Van Halen, Sammy Hagar και η κιθαρίστας των Heart, Nancy Wilson, διασκεύασαν το τραγούδι των Pink Floyd «Comfortably Numb». Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για την 21η ετήσια φιλανθρωπική συναυλία του Alice Cooper στο Celebrity Theatre στο Phoenix της Αριζόνα. Ο Sammy Hagar ενώθηκε με τη Nancy Wilson στην περιστρεφόμενη σκηνή του Celebrity Theatre με την υποστήριξη των Sixwire του Nashville.
«Χθες το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα αυτό το σόλο σε ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών. Nancy Wilson σε ευχαριστώ που με άφησες να είμαι μαζί σου και που έφερες αυτές τις γλυκές αρμονίες» έγραψε ο Hagar την επόμενη μέρα.
Στη συναυλία Christmas Pudding, ο Alice Cooper ερμήνευσε επτά τραγούδια που περιελάμβαναν μια διασκευή του «Run Rudolph Run». Η Nancy Wilson έπαιξε επίσης, τα «These Dreams» και «Even It Up» των Heart, ενώ ο Sammy Hagar έπαιξε το δικό του σετ τεσσάρων τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένου του Finish What Ya Started του Van Halen.

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ, οι Quiet Riot ανέβηκαν στη σκηνή και έπαιξαν τις διασκευές των Slade «Cum On Feel the Noize» και «Mama Weer All Crazee Now» μαζί με τα «The Wild and the Young» και «Metal Health (Bang Your Head).»

 

 

Φωτογραφία: planetradio.co.uk