Στιγμή - ορόσημο για την καριέρα των Scorpions αποτελεί το ρεκόρ προβολών του μουσικού βίντεο του "Wind of Change" στο Youtube

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Στιγμή – ορόσημο για την καριέρα των Scorpions αποτελεί το ρεκόρ προβολών του μουσικού βίντεο του “Wind of Change” στο Youtube.

Ο ύμνος των Scorpions του 1990 ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο προβολές κατατάσσοντάς το στη λίστα με τα άλλα μεγάλα συγκροτήματα (Μetallica, Bon Jovi) που είδαν τη δουλειά τους να βρίσκει τόσο μεγάλη απήχηση. Οι Scorpions, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα, ευχαρίστησαν μέσα από τα social media, όλους τους rock believers που παρακολούθησαν το βίντεο στο youtube.

Το τραγούδι έγραψε ο τραγουδιστής των Scorpions, Klaus Meine, μετά την επίσκεψη του συγκροτήματος στη Σοβιετική Ένωση το 1988, για το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Το «Wind of Change» είναι μακράν το πιο δημοφιλές τους βίντεο, με δεύτερο το «Send Me An Angel» με 328 εκατομμύρια προβολές. Παραδόξως, ένα από τα χαρακτηριστικά τραγούδια τους, το «Rock You Like A Hurricane» έχει μόλις 15 εκατομμύρια προβολές.